Scheepsinformatie - Zeiltjalk Stormvogel, traditioneel zeilen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Scheepsinformatie

De Stormvogel is 20 meter lang en 4,12 meter breed en biedt ruimte aan 12 gasten, voor dagtrips en meerdaagse tochten. De ruime kuip biedt alle gasten en bemanning een goede en veilige zitplaats. Het dagverblijf is royaal en biedt alle opvarenden een zitplaats aan tafel. In de open keuken kunnen de maaltijden worden bereid.

De Stormvogel is een uniek schip!

 
 

Uniek in snelheid en handelbaarheid...

De wedstrijdresultaten tonen aan dat de Stormvogel een snel en handelbaar schip is. De gedreven schipper en zijn bemanning zeilen zoveel mogelijk. De motor wordt minimaal gebruikt.

Uniek in opzet...

De Stormvogel richt zich speciaal op kleine gezelschappen en groepen. Deze opzet en de knusse, gezellige indeling vormen de ideale basis voor een ongedwongen sfeer. De letterlijk korte lijnen tussen de gasten en bemanning zorgen ervoor dat er snel een band ontstaat tussen gasten, bemanning en het schip.

Uniek zijn ook de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren...                                                                   

Daar waar de Stormvogel vaart. Met de grootst mogelijke afwisselingen in natuurschoon, zowel op het water als op de vele (voormalige) eilanden. Natuur, ontspanning en vooral rust zijn de kernwoorden die een zeiltocht met de Stormvogel door dit unieke vaargebied het best omschrijven.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu